Mere om RP-mødet d. 30 Okt.

Billeder fra udstillingen

Links omkring "Rapid Prototyping"

Eksempler på "Rapid Prototyping" skulpturerne

Kontakt adresser mm.

Pressemeddelser

Pressebilleder (højopløste)

Forprojekt (sept 98)

Andre skulpturer af
Palle Lindau

Mere om
Erhvervsråd Lolland

e-mail til projektet

Tilbage til forside

 

Billeder fra mødet:

Workshop

"PROTOTYPER - ud af den blå luft"

Møde på Nakskov Bibliotek Fredag d. 30. oktober kl 13.00-16.00

Kl. 11.00 Det arbejdende elektroniske værksted åbner.

Kl. 13.00 Velkomst/fernisering Borgmester Flemming Bonne Hansen, Nakskov Kommune.

Kl. 13.15 Forskningens og højteknologiens muligheder for virksomhederne i Østersøregionen og på Lolland. Danmark er blevet beskyldt for at halte bagud i sammenligning med andre af de videnstunge lande i verdenen. Gør virksomhederne brug af den viden, der findes forskningsinstitutionerne i Danmark? Hvordan forædler vi den viden, der er forskerne, og hvordan forankres den i virksomhederne? Hvilke muligheder og perspektiver ligger der i den danske del af Østersøregionen og på Lolland?

Kl. 13.45 Rapid Digital Prototyping og Tooling Nøglen til fremtidens konkurrenceparameter! - effektiv digital produktudvikling med RPT modeller på rekordtid. Hvordan din virksomhed opnår konkurrencekraft (også Internationalt) med sikkerhed og kvalitet i produktudviklingen på kortets mulig tid. Introduktion af dagens og fremtidens muligheder for at reducere omkostninger og tid ved produktudvikling. Perspektiver og visioner fremover med TCT- time compression technologies. Produktchef Kjeld Thorsen DTI, Århus.

Kl. 15.00 Rapid Digital Prototyping og Tooling anvendt i praksis. To danske virksomheder vil fortælle hvilke resultater de har opnået gennem brug af Rapid Digital Prototyping i produktudviklingsforløbet. B&O Technology A/S, Afdelingsleder Mogens Brynning.

Kl. 16.00 Konsultationer DTI og Erhvervsråd Lolland stiller konsulenter gratis til rådighed til konsultationer omkring muligheder for anvendelse af RPT på Lolland. Deltagelse i workshop og konsultationer er gratis. Der vil blive serveret forfriskninger under arrangementet. Tilmelding bedes foretaget på email: erl@business-lolland.com

Konferencen er sponsoreret af Kulturelt Samråd, Erhvervsråd Lolland, Lollands Handelsgymnasium, Nakskov Tekniske Skole.